Till kommande nationaldag (2014) planeras en ny omgång av ”Gåsinge pianomusik”. Alla barn i åldrarna 6-14 år är välkomna med sina föräldrar för att spela upp det de lärt sig under året. Det finns två flyglar och ett vanligt piano att spela på! Pianopedagogerna Ragnhild Mao och Ute Heningsen medverkar. Det blir knytkalas, vilket innebär att varje deltagande grupp/barn tar med sig mat för dagen. Göran Struwe står för cider och eftermiddagens kaffe.

Läs om 2013 års pianoseminarium i Östra Sörmlandsposten nr 12, sid 40!

[contact-form subject='[Skyttåsa Bed %26amp; Breakfast’][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Webbplats’ type=’url’/][contact-field label=’Meddelande’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

 

 

 

Dela vidare

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.