Någon vecka under sommaren 2014 planeras ett pianoläger för barn enligt förebild av Suzukiförbundets pianoläger. Det finns två flyglar och ett vanligt piano att arbeta med. Därutöver kommer finnas möjligheter till lek och upptåg för så väl stora som små. Skyttåsas B&B står till familjernas förfogande, enligt gällande priser.

Gör din intresseanmälan här! Anmälan ej bindande!

[contact-form subject='[Skyttåsa Bed %26amp; Breakfast’][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Webbplats’ type=’url’/][contact-field label=’Meddelande’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

 

Dela vidare

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.