Skyttåsa Bed & Breakfast ligger där tystnaden, lugnet och rofylldheten tar vid. Så kan man enkelt sammanfatta boendet hos oss! Till att börja med är det inte alldeles lätt att hitta hit. Kringelikrokiga småvägar och dåligt med skyltar bidrar till känslan att nu, nu är du verkligen långt ute på landet! Eller långt inne i skogen – i den djupa Mälarmården! Ändå känns det varken mörkt eller instängt! På din väg in i denna vildmark passerar du spegelblanka sjöar, torp och och gamla gårdar, här öppnar sig gläntor, åkrar, betes- och hagmark.

Väl framme kan det vara svårt att ta sig härifrån. För här hittar du just det lugn och den frid du så länge bett om. Här bor du förstklassigt mitt i skogen, mitt i den vidunderliga sörmländska naturen, med allt vad den har att bjuda av tystnad, dofter, skönhet och vildmark! Ändå behöver du inte åka långt för att hitta sällskap, människor, konst och kultur, mat och dryck, musik, underhållning, aktiviteter och äventyr!

Stanna en dag, en vecka eller ännu längre! Vare sig du kommer för att i avskildhet skriva den där romanen, äntligen bli klar med den där uppsatsen, gå de där långa promenaderna, meditera, måla, gå ut på gökotta, komma samman med dina släktingar, vänner, medarbetare eller kollegor, avnjuta en semester med familjen, kärestan eller vännerna; eller fira bröllopsdag, födelsedag eller någon annan familjehögtid, så vågar vi påstå att Skyttåsa är den perfekta platsen!

 

Dela vidare

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.