Skyttåsa Bed & Breakfast ligger där tystnaden, lugnet och rofylldheten tar vid. Så kan man enkelt sammanfatta boendet hos oss! Till att börja med är det inte alldeles lätt att hitta hit. Kringelikrokiga småvägar och dåligt med skyltar bidrar till känslan att nu, nu är du verkligen långt ute på landet! Eller långt inne i skogen – i den djupa Mälarmården! Ändå känns det varken mörkt eller instängt! På din väg in i denna vildmark passerar du spegelblanka sjöar, torp och och gamla gårdar, här öppnar sig gläntor, åkrar, betes- och hagmark.

Väl framme kan det vara svårt att ta sig härifrån. För här hittar du just det lugn och den frid du så länge bett om. Här bor du förstklassigt mitt i skogen, mitt i den vidunderliga sörmländska naturen, med allt vad den har att bjuda av tystnad, dofter, skönhet och vildmark! Ändå behöver du inte åka långt för att hitta sällskap, människor, konst och kultur, mat och dryck, musik, underhållning, aktiviteter och äventyr!

Stanna en dag, en vecka eller ännu längre! Vare sig du kommer för att i avskildhet skriva den där romanen, äntligen bli klar med den där uppsatsen, gå de där långa promenaderna, meditera, måla, gå ut på gökotta, komma samman med dina släktingar, vänner, medarbetare eller kollegor, avnjuta en semester med familjen, kärestan eller vännerna; eller fira bröllopsdag, födelsedag eller någon annan familjehögtid, så vågar vi påstå att Skyttåsa är den perfekta platsen!

 

Dela vidare

2 Comments

 1. Lena Ahlén 24 april, 2018 at 1:49 e m

  Hej! Jag sitter och letar efter någonstans dit jag kan åka för att få absolut lugn och ro. Jag lider av utmattning och är mycket ljudkänslig och har dålig ork! Jag är sedan ett år tillbaka sjukpensionär och jag kommer ingenstans i mina försök att må bättre. Jag tror att en vecka i stillhet kanske skulle leda mig till att förstå och leda mig vidare. Kan ert fina ställe vara något för mig tror ni?
  Jag är inte bilburen och undrar isf om möjligheten att ta sig från tåg?
  Jag bor i Karlstad.
  Hoppas på svar!
  H-ar Lena

   
  • admin 25 april, 2018 at 4:50 f m

   Hej, Lena. Behöver du lugn och ro är det perfekt att bo hos oss och du är välkommen. Ring oss så ordnar vi så att du tar dig hit från stationen i Läggesta eller Gnesta.

    

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.