Stanna en dag, en vecka eller ännu längre! På Skyttåsa Bed & Breakfast bor du lika fräscht, bekvämt och ståndsmässigt som på ett bättre hotell, men ändå så  mycket mysigare och mera personligt! Naturligtvis kan du beställa en stadig lantfrukost.

Välj mellan Annexet och Långa Längan!

Vi kan erbjuda totalt åtta bäddar fördelade på fyra rum i två olika byggnader: Annexet och Långa Längan.

I Långa Längan har du aningen högre standard genom en något exklusivare inredning och ett av de två sovrummen har sin egen toalett i direkt anslutning. Ett gemensamt, komplett badrum med WC och dusch finns bara ett par steg ut i korridoren och delas alltså av de två sovrummen. Ett exklusivt vardagsrum och ett välutrustat lantkök finns här också. Dessutom har Långa längan inte mindre än två uteplatser i varsitt väderstreck!

I Annexet är inredningen lite enklare men här har varje sovrum sitt eget kompletta badrum med WC och dusch. Dessutom ingår tillgången till den Stora salen.

 

Dela vidare

2 Comments

 1. Clas Fries 9 juli, 2018 at 2:41 e m

  Tack för mycket trevligt och välskött B&B! Vi bodde i mysiga och praktiska Mangårdsbyggnaden hela helgen. Fin och lummig trädgård. Vackra lantliga omgivningar. / Elisabeth, Clas och Elisabeth, Umeå, juli 2018

   
 2. Claes Andersson 23 januari, 2019 at 7:13 e m

  Hej !

  Jag skulle vilja beställa B&B för två personer nu i sommar 5-7 juli (fre-sön); helst två enkelrum, men det går bra med ett dubbelrum också. Kan ni återkoppla snabbt om det finns rum för oss då.

  Mvh Claes och Kenneth

   

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.