Gym och ett skönt badkar

För de gäster som så önskar finns möjlighet att hyra ett exklusivt och komfortabelt gym och ett stort badrum med ett badkar som är det största som går att köpa i Sverige. Det rymmer gott och väl två personer! Keramikgolvet är uppvärmt.

Gymmet på bekvämt avstånd från våra boenden är inrymt i huvudbyggnadens källarplan, med ingång på baksidan. Här finns en modern roddmaskin, ett gångband, en gå-automat, en träningscykel samt en bänk för lyft av vikter och lite annan utrustning.

Kostnad 100 kr/dag eller 500 kr/vecka.

Dusch & toalett

I Annexet har båda rummen egen toalett och dusch,  även om man måste ta några steg ut i korridoren för att komma dit. Ett av rummen  i Långa Längan har egen toalett på rummet. För Långa Längan gäller annars gemensamt badrum med WC och dusch.

Spel

Vad mera kan man begära, särskilt en regnig dag när man har lite extra energi att göra av med.
Vi har pingisbord, flera ”gårdsspel” som boccia, kubb mm, vi har också ordnat en trevlig plats för datorspelaren.

Utomhuspool

En mindre pool på sex meters diameter finns på gården.

TV

I båda bostadshusen (Annexet och Långa Längan) finns TV med många kanaler. I Annexet finns TV på rummen samt en 55 tums platt-TV i ”Lilla salen”.

HiFi-anläggning

av mycket hög kvalitet finns i Annexets ena sällskapsrum ,”Lilla salen”, liksom mängder av CD-skivor och böcker för utlåning.

Wifi

finns i båda bostadshusen (Annexet och Långa Längan)

Köksutrustning

Köken i båda bostadshusen (Annexet och Långa Längan) är fullt moderna och utrustade med kyl/frys, diskmaskin, elspis och mikrovågsugn.

Tvättrum

I  båda bostadshusen (Annexet och Långa Längan) finns  tvättrum med tvättmaskin, torktumlare, strykbräda och strykjärn.

Arbetsrum/skrivrum

Ett skrivrum med fast arbetsplats (PC, skrivare, kopiator) har ställts i ordning i anslutning till Annexets sällskapsrum. Här finns alla faciliteter klara – det är bara att börja på den där artikeln, uppsatsen eller boken du ska skriva! Kostnad 100 kr per dag.

 

 

 

 

Dela vidare

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.