Om oss

Vi som skriver på den här sidan har arbetat hela våra liv med att arrangera fester, större events och hjälp privatpersoner med exempelvis bröllop och andra stora livshändelser. Vi driver cateringföretag och detta i olika svenska städer. Att arrangera en fest är någonting som alla borde prova på. Det föder ett väldigt självförtroende och att se hur folk trivs, umgås och skrattar tillsammans fyller en värme inombords.

Tyvärr så kommer ingenting gratis. Man kan inte räkna med att allting flyter på. Ju mer man planerar, desto färre överraskningar tenderar att dyka upp. Planeringen är rolig också! Att sätta sig ned – tillsammans med företaget inom catering – och gå igenom allt från förrätter, varmrätter, efterrätter och vidare till bordsplacering, underhållning, val av lokal och så vidare: det är inspirerande och roligt. Åtminstone om man arbetar med proffs. Vi ska därför också visa hur du ska tänka gällande detta och hur du ska agera för att få en partner som ser till dina behov, krav och önskemål. Catering idag är väldigt bra överlag, men det finns fortfarande bra och mindre bra företag på marknaden. Vi visar hur du hittar rätt.

Att planera är också lite av en fingertoppskänsla. Man kan planera mycket, men långt ifrån allt. En skicklig arrangör vet när det är dags att låta planeringen kliva in i en fest och när den med fördel kan stå tillbaka för det spontana. Man får aldrig bli fyrkantig och stelbent: en fest utvecklar alltid en egen personlighet och en unik karaktär. Ibland till det bättre och ibland, tyvärr, till det sämre. Där måste man lära sig om skillnaden mellan gas och broms. Vi ger dig nycklarna till den balansen.

Vi vill ge dig all vår samlade kunskap om fester och events. Du ska kunna besöka vår sida och få tips, tankar, fakta och inspiration som gör att du lyckas med den tillställning du planerar. Välkommen att bli världen bästa värd!