Kategorier
Catering

Företagscatering Stockholm – utforma er meny 

Ser man till catering i allmänhet och företagscatering i Stockholm i synnerhet så är det en riktig vattendelare. Vissa upplever tjänsten man betalat för som direkt undermålig. För en ganska hög kostnad har man fått mat som man kunde ha tillagat själv och en service som inte allt levde upp till det man förväntat sig

Vissa andra upplever emellertid det exakt motsatta. Man har valt företagscatering i Stockholm för en kick-off, en frukost, en konferens eller ett event och fått riktigt bra mat till ett bra pris. Hur kan detta komma sig? 

Givetvis så spelar val av firma en stor roll i detta. Vissa företag inom företagscatering i Stockholm är helt enkelt bättre än andra och kan erbjuda bättre lösningar till en lägre kostnad. Exakt som det är inom alla andra branscher och områden: det finns bättre och det finns sämre aktörer. 

Vad vill ni ha för typ av mat? 

En annan detalj som emellertid också har betydelse för upplevelsen av företagscatering i Stockholm handlar om kommunikationen mellan beställare och leverantör – eller bristen på densamma. 

Vår poäng är att de som upplever en bra tjänst ofta har lämnat tydliga besked om vad de vill ha och vad de förväntar sig. Företag som inte kommunicerat fram vad de behöver kommer också att få en sämre tjänst – sett till deras förväntningar. 

Man kan således också vara med och påverka genom att säga hur många gäster som finns, vilken tid maten ska serveras, om det finns några allergier, om det exempelvis ska finnas vegetariska – eller veganska – alternativ och så vidare. 

Skräddarsydda menyer och lösningar 

De flesta som arbetar med företagscatering i Stockholm kan även skräddarsy menyer tillsammans med beställaren. Vilka typer av mackor vill ni ha, ska det finnas plockmat, ska maten komma med smaker från en annan kultur – eller kan det vara så att en svensk klassiker som smörgåstårta är den bästa lösningen? 

Hemligheten bakom lyckad företagscatering i Stockholm ligger i att hitta en lyhörd partner – och där man själv också kommunicerar fram vad man vill ha och förväntar sig.