Kategorier
Catering

Foodtruck för catering i Stockholm

Vilken mat kan man erbjuda vid utomhusevent? Bor man i Stockholm kan man hyra in en foodtruck för catering. Perfekt då alla deltagare får varm mat även om serveringen sker under flera timmar.

Per hade ända sedan förra personalfesten funderat på hur han skulle kunna göra det hela ännu bättre. En dag när han satt och tittade ut genom kontorets fönster swishade en food catering-bil förbi. Självklart, tänkte han och satte sig tillrätta framför datorn för att göra lite research.

Otroligt nog var det företaget som kört förbi hans fönster som dök upp på skärmen när han skrev foodtruck catering Stockholm. Lite bekymrad blev han då han såg att företaget endast hade vegetarisk och vegansk mat, men de anställda han talade med försäkrade honom att det inte var ett bekymmer, snarare tvärt om.

Stockholmssommar med foodtruck catering

Han hade inte behövt oroa sig. Eventet var utomhus och dagen spenderades med olika lekar och tävlingar för de anställda som kom från fler olika filialer. Skratten avlöste varandra när kollegorna umgicks i det fina vädret. När det var dags för mat stod en foodtruck från cateringfirman och väntade.

Personalen njöt av den goda maten och de som aldrig provat veganskt eller vegetariskt blev glatt överraskade. Här fanns wraps med aubergine, falafel och halloumi. Vegansk korv, krispiga grönsaker och smarriga pommes. Goda såser och svalkande dryck fanns även det på menyn.

Foodtruck cateringen talades det länge om och längtan till festen och den goda maten nästa år sågs det fram emot med stor glädje. Läs mer om foodtruck catering på denna webbsida: https://www.foodtruckcateringstockholm.se/